Atleta / ADN NNormal més enllà de la muntanya

Alejandro Forcades

De la Serra de Tramuntana al món

A Alejandro Forcades no hi ha camí que se li resisteixi. Forma part de l’equip com a ambaixador, però també és el responsable financer de la marca. Ell més que ningú ha viscut des de dins els inicis de NNormal i ara també representa la marca a les seves curses.

Per si no n’hi hagués prou, també és pare de família nombrosa i un atleta d’alt rendiment, que compagina de forma admirable el temps amb els seus tres fills i les rutines d’entrenament.

Alejandro Forcades Pujol va descobrir els voltants de Tomir quan encara no sabia caminar. Va començar a conèixer el puig que ara dona nom al segon llançament de NNormal des de la motxilla de porteig dels seus pares, que el van inspirar en els seus inicis com a atleta. La Serra de Tramuntana va ser l’escenari on va decidir preparar-se per a donar-ho tot en curses de caràcter nacional i la seva primera competició fora de la seva illa natal va ser el 2017, a Zumaia Flysch Trail, on va quedar subcampió del Campionat d’Espanya FEDME.

Durant la seva trajectòria, ha estat dues vegades subcampió d’Espanya, cinquè d’Europa i desè del món amb la selecció espanyola, cinquè en la prestigiosa Zegama-Aizkorri i compta amb nombrosos Top 10 a la copa del món, com el cinquè lloc a Comapedrosa, Andorra. El passat octubre de 2022, l’Alejandro va debutar com a atleta NNormal a la cursa Mallorca 5000 Skyrunning, en què es va proclamar campió.

L’Alejandro és un entusiasta nat, una persona que ho dona tot a cada cursa però també en la vida professional i la vida personal. Un dels seus somnis és poder competir amb els seus fills en una cursa de muntanya i, per descomptat, ens encantarà ser-hi per a viure-ho amb ell. L’admirem perquè és autèntic i té una mirada única pel que fa a la sostenibilitat de la marca. Sens dubte, una figura clau per al desenvolupament del compromís NNormal.

Per fi donem a l’Alejandro la benvinguda oficial al nostre equip d’ambaixadors!