Stories / Juny 2022

El test de producte ha anat bé.

El seu esforç no podia anar millor

"La meva estratègia era córrer més ràpid durant els últims 12 km, i ho he fet gràcies a l'atmosfera increïble que té Zegama. Però amb el temps calurós, ha estat molt dur".

Després de 2 anys de cancel·lacions, ha tornat la marató de muntanya més espectacular: Zegama! Les expectatives eren altes i la competició no ha decepcionat.

Portant els primers prototips de NNormal, Kilian Jornet, Emelie Forsberg i Dakota Jones han fet tot el possible per veure com de ràpids i durables són.

Kilian, que ha guanyat la cursa per desena vegada, també ha batut el rècord de 2017, establert per Stian Angermund, amb un temps de 3:36:41. "La meva estratègia era córrer més ràpid durant els últims 12 km, i ho he fet gràcies a l'atmosfera increïble que té Zegama. Però amb el temps calurós, ha estat molt dur".

Dakota Jones ha acabat en 11a posició amb un temps de 3:55:39. 'Ha estat increïble! Estic massa cansat i tot el que puc pensar és en tota la gent que ens ha donat suport durant aquesta cursa espectacular”.

Emelie Forsberg va començar el cap de setmana guanyant el quilòmetre vertical divendres. I va aconseguir el lloc 24è a la marató amb un temps de 5:06:41. "Va ser dolorós però ho he gaudit més que mai".

Gràcies a tots per viure aquesta primera cursa NNormal amb nosaltres! Estigueu atents que tindrem notícies emocionants!".